Képesítések

Rendszermérnökök

Rendszermérnöki tevékenység ellátását a cég indulása óta folyamatosan végezzük. Mérnökeink vizsgázott Microsoft, Cisco, ITIL, és IT Biztonságtechnikai vizsgákkal rendelkeznek. Rendszermérnöki csapatunk számos közép és nagyvállalati infrastruktúra tervezését, IT biztonsági irányelvek kidolgozását és kivitelezését végezte el az elmúlt években. A kihelyezett rendszermérnöki felügyeleten túl folyamatosan végzünk IT biztonsági audit tevékenységet, Microsoft rendszerek verzióváltásához kapcsolódó tervezői és implementációs munkákat, valamint az egyre szélesebb körben alkalmazható VoIP telefónia kialakítását.

Szervizesek

A szervizes részleg jelenleg is az ország egész területén nyújt Informatikai hardver szervizszolgáltatást ( HP, Dell, Cisco, IBM, NetApp ), ezzel lehetővé téve egy akár több száz telephelyből álló hálózat kiszolgálását is. A szerviz tevékenységeken túlmenően vállalunk rendszeres helyszíni karbantartási munkákat is.

Fejlesztők

A cégünk kezdeti alaptevékenysége logisztikai és pénzügyi rendszerek fejlesztése volt. Fejlesztési munkákat több mint 20 éve végzünk a piacon, amely idő alatt több nagyvállalati rendszer logisztikai rendszerét, üzleti folyamatait segítő workflow rendszert, valamint az üzleti tervezéshez elengedhetetlen OLAP technológiájú tervező és kiértékelő rendszert fejlesztettünk. Ezen rendszerek mellett az üzleti igényeknek megfelelően dokumentumkezelő, és web kereskedelem alapjául szolgáló ERP interfacek fejlesztését is elvégeztük. Programozóink a Microsoft C#, .Net, AJAX, MS SQL, és OLAP környezeteken felül Oracle adatbázisok üzemeltetésével, tervezésével, SAP interfacek fejlesztésével, valamint PHP és ASP-s web fejlesztésekkel is foglalkoznak.