Referenciáink

Kiemelt ügyfeleink - FOTEX Nyrt.


A fotókidolgozással hírnevet szerző, számos neves céget (Ajka Kristály, Domus...) magába foglaló cégcsoport. A szépségiparban is vállalkozást indított Fotex Cosmetics névvel.

Az Apolló ERP rendszer felügyeletét, illetve az IT üzemelési környezettel kapcsolatos feladatokat látjuk el.

Kiemelt ügyfeleink - TK Szolgáltató Kft.

Kőolaj-, gáz-kutatással és kitermeléssel foglalkozó, nemzetközi befektetők által alapított cég

A szolgáltatásaink során a központi IT környezet üzemeltetésén túl, a külső kutatási területeken, mikrohullámú összeköttetéssel biztosítjuk az Internet kapcsolatot, VPN hálózati struktúrát, IP telefonos kommunikációt. A cég korszerű IT infrastruktúrával rendelkezik, amelynek kiépítését és rendszerfelügyeletét az InfoService végzi.

Kiemelt ügyfeleink - BÁV

"A BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. 235 éves történelmével, a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. ...a magyar zálogpiac, ...a műkereskedelem ékszer, ezüst, arany és műtárgy szegmenseinek vezető szereplője."

BB vállalatirányítási ERP-rendszerünket adaptáltuk, erre épülő, önálló aukciós, logisztikai-, illetve disztribúciós-rendszert fejlesztünk, és üzemeltetünk számukra.

A BÁV új WEB-lapjának, az üzleti folyamataival összekapcsolódó alrendszereit (pl. Aukciók, Archívum, Termékfigyelés...) fejlesztjük.

Kiemelt ügyfeleink - OIT

Országos Igazságszolgáltatási Tanács "...szervezi és végzi a bírósági statisztikai adatok gyűjtésével és feldolgozásával kapcsolatos központi feladatokat,..."

 A bíróságok által használt, statisztikai feladatuk ellátását is biztosító, dokumentumkezelő-rendszert fejlesztettünk számukra.

Kiemelt ügyfeleink - Alfred L. Wolff Hungary Kft.

Az élelmiszeripar területén működő, németországi, Alfred L. Wolff GmbH, méz előállítással- és kereskedelemmel foglalkozó magyar leányvállalata.

 Az üzleti folyamatainak támogatására állítottuk üzembe az IBAS rendszerünket. Az implementáció teljes körűen lefedi a raktári, logisztikai, pénzügyi, külker, gyártási és könyvelési folyamatokat.

Kiemelt ügyfeleink - Hornschuch Hungária Kft.

A cég, elsősorban a Németországban már nagy hagyományokkal rendelkező Hornschuch dekorációs termékeivel - különböző fóliákkal és tapétákkal – kereskedik. A dinamikus fejlődése révén ma már több gyártó terméke is megtalálható a választéklistáján, amely termékekkel a cég látja el a hazai nagykerekedőket (Praktiker, stb).

A beszerzéstől a szerződések, belistázások, logisztikai, készletezési, pénzügyi feladatok ellátásán keresztül egészen a főkönyvi könyvelésig, a folyamatok kezelését a cégünk által fejlesztett IBAS rendszer végzi.

Ügyfeleink - Complex Kiadó

"A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi kiadóvállalata." A CD/DVD-Jogtár, -Céghírek közismert termékek kiadója.

Exact-támogatású ERP-, és logisztikai-, illetve disztribúciós-rendszert fejlesztünk, és üzemeltetünk számukra. 

Ügyfeleink - OPC Szemészeti Termék Központ Kft.

Magyar tulajdonú cég, amelynek alaptevékenysége a különféle gyártmányú szemészeti diagnosztikai készülékek, műtéti berendezések, műlencse implantátumok és sebészeti fogyóeszközök forgalmazását foglalja magában.

A cég több éve a „BB” ERP rendszerünket használja folyamatainak kezelésére. Az implementáció különlegessége, a gyártói vonalkód szerkezetek automatikus felismerése, értelmezése. A kereskedelmi rendszer ezzel biztosítja a termékkódok, gyári számok, gyártási adatok egyszerű módon történő kezelését, nyilvántartásba vételét.